Kies uw Brabants Dagblad studenten abonnement

Compleet

Ma t/m za de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant

4 ,72 per week 50% korting
VERNIEUWD
Meest gekozen

Zaterdag + Digitaal

Zaterdag de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant

3 ,11 per week 50% korting
VERNIEUWD

Digitaal

Ma t/m za de digitale krant,
Onbeperkt Premiumartikelen

2 ,42 per week 50% korting
VERNIEUWD

Veelgestelde vragen

Kan ik Brabants Dagblad meteen lezen?

Ja, u kunt na uw aanvraag van uw Brabants Dagblad-abonnement meteen inloggen in de nieuwsapp en alle Premiumartikelen lezen. De toegang tot de digitale krant volgt een paar dagen later. De papieren krant ontvangt u ongeveer een week na aanvraag (of op een later moment indien u zelf een ingangsdatum hebt gekozen).

Hoelang kan ik profiteren van de actieprijs?

Dat is afhankelijk van de kortingsperiode die u kiest. Bij de langste kortingsperiode krijgt u de hoogste korting én profiteert u het langst van de actieprijs. Na de kortingsperiode gaat het abonnement over in het reguliere tarief en is per maand opzegbaar.

Wat betaal ik na de kortingsperiode?

Na de kortingsperiode gelden onderstaande reguliere tarieven en is het Brabants Dagblad-abonnement maandelijks opzegbaar.


Compleet € 40,95 per maand - € 9,46 per week
Digitaal € 20,95 per maand - € 4,84 per week
Zaterdag + Digitaal € 26,95 per maand - € 6,22 per week


Bovenstaande tarieven zijn geldig per 1 januari 2023

Kan ik het Brabants Dagblad-abonnement makkelijk opzeggen?

Ja, na uw gekozen kortingsperiode kunt u Brabants Dagblad maandelijks opzeggen.

Wanneer vindt de eerste afschrijving plaats?

Omstreeks 8 dagen na het aanvragen van uw Brabants Dagblad-abonnement zullen we het eerste termijnbedrag afschrijven van het door u opgegeven IBAN-nummer.

Heb ik bedenktijd na het bestellen van het Brabants Dagblad-abonnement?

Ja, u hebt na het afsluiten 14 dagen herroepingsrecht.

Kan ik als abonnee gebruikmaken van deze aanbiedingen?

Elke abonnee heeft ooit een korting ontvangen bij introductie. De actieprijzen op deze site zijn alleen geldig voor nieuwe abonnees die de afgelopen 6 maanden geen abonnement hebben gehad op Brabants Dagblad. Hebt u een abonnement op een andere krant van DPG media, dan krijgt u extra korting. Voor meer informatie belt u met Klantenservice, 085 - 0514025.

Ik wil een tweede abonnement op een krant van DPG Media, krijg ik nu extra korting?

Ja, als u al een abonnement heeft op een andere krant van DPG Media krijgt u extra korting. Voor meer informatie belt u met 085 - 0514022.

Hoe laat wordt de krant bezorgd?

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 09.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Klantentservice afbeelding

Heeft u al een abonnement op Brabants Dagblad en heeft u een vraag?

Ga naar klantenservice

Voortbouwend op een krantentraditie die teruggaat tot 1771, is Brabants Dagblad een hypermodern mediabedrijf. Via site en app blijft u 24/7 op de hoogte van het belangrijkste nieuws uit de regio en de wereld. Zes ochtenden per week vinden zo’n honderdduizend kranten hun weg naar de ontbijttafels van de regio. ‘Handgeleverd’ door een bezorger die tot bij de voordeur komt. Aan de bron van het nieuws werkt elke dag een honderdtal redacteuren, bijgestaan door een flink leger medewerkers. Brabants Dagblad verschijnt in zeven regionale edities om het nieuws nog dichterbij te brengen. Dankzij de samenwerking met andere kranten van DPG Media weet u zich bovendien verzekerd van een uitstekend en uitgebreid pakket (inter-)nationaal nieuws, sportnieuws en shownieuws. 


U kunt Brabants Dagblad op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot Brabants Dagblad op smartphone, tablet of computer. Maar hoe u de krant ook leest, overal vindt u de journalistiek zoals u van ons gewend bent: betrouwbaar en betrokken.

We brengen het nieuws uit je eigen wereld.

Lucas van Houtert hoofdredacteur Brabants Dagblad
Lucas van Houtert image