logo Brabants Dagblad

Over Brabants Dagblad

De eerste editie onder de titel ‘’Brabants Dagblad’’ werd in 1959 uitgegeven, maar de oorsprong van de krant gaat veel verder terug, tot 1771 zelfs. Het Brabants Dagblad is een van de grotere kranten in Nederland maar nog steeds een echte regiokrant die in zes verschillende regio edities uitgegeven wordt. Het verspreidingsgebied omvat onder meer 's-Hertogenbosch, Tilburg en de daaromheen liggende regio's, zoals het Land van Heusden en Altena, de regio's Oss, Uden-Veghel, de Langstraat en Boxtel-Schijndel, maar ook de Tielerwaard en in de Bommelerwaard, wat op Brabant georiënteerde gedeelten van de provincie Gelderland zijn.

Het Brabants Dagblad is in de regio een begrip omdat het als geen ander niet alleen het regionieuws, maar ook de landelijke actualiteit en het grote wereldnieuws op de voet volgt. Het Brabants Dagblad besteedt daarnaast veel aandacht aan (regio-) sport en verschijnt in het weekend met de boeiende &Magazine bijlage.

Het Brabants Dagblad kent maar liefst drie abonnementsvormen, van de complete gedrukte editie met in het weekend het &Magazine thuisbezorgd, tot een volledige digitale versie inclusief ‘’Topics’’, de revolutionaire digitale krant ‘’op maat’’.

 • testimonial

  Ja waarom... Al 25 jaar voor ons een must morgens vroeg lezen we elke dag de krant, het is een vast ritueel dat we eigenlijk niet willen en kunnen missen. Door het lezen van de krant ben je weer op de hoogte wat er zich heeft afgespeeld in binnen/buitenland, je neemt het nieuws in je op en het geeft je know how tegenover iedereen.

  Sjef (59), Verkoopmedewerker Sligro

 • testimonial

  Mijn ouders hadden een abonnement... ik las dus elke dag BD. Dat kun je niet missen als je op jezelf gaat wonen. Bovendien zorg ik ervoor dat ook de niet-Tilburgse collega's op de hoogte zijn van het plaatselijke nieuws via Tilburg Plus!

  Willie (57), Apothekersassistente

 • testimonial

  Thuis hadden wij een abonnement op de krant, " Het Nieuwsblad van het Zuiden". We lazen de krant elke dag om de beurt. Gezin bestond uit pa en ma en 5 kinderen. Degene die s morgens het eerste uit zijn bed was had de primeur en kon dan wel wat nieuws doorgeven. Nieuws heeft ons altijd geïnteresseerd en dat bleef ook. Dus bij ons huwelijk in 1961 namen wij uiteraard ook de krant en dat is zo gebleven tot op heden. Zouden het BD niet kunnen missen , het landelijke nieuws en zeker de regionale berichten zijn onmisbaar. Een digitale krant is natuurlijk ook niet meer te missen, maar onze voorkeur gaat nog steeds uit naar de krant die elke ochtend is onze brievenbus ligt en dat al 55 jaar lang.

  Ed (82), Gepensioneerd

de krant van vandaag

De krant van vandaag

Wilt u deze krant vandaag al helemaal lezen?
Word nu abonnee, maak uw login aan en lees vandaag al op uw PC. Of download de app en lees direct overal op uw smartphone of tablet!