Over het Brabants Dagblad

De eerste editie onder de titel ‘’Brabants Dagblad’’ werd in 1959 uitgegeven, maar de oorsprong van de krant gaat veel verder terug, tot 1771 zelfs. Het Brabants Dagblad is een van de grotere kranten in Nederland maar nog steeds een echte regiokrant die in zes verschillende regio edities uitgegeven wordt. Het verspreidingsgebied omvat onder meer 's-Hertogenbosch, Tilburg en de daaromheen liggende regio's, zoals het Land van Heusden en Altena, de regio's Oss, Uden-Veghel, de Langstraat en Boxtel-Schijndel, maar ook de Tielerwaard en in de Bommelerwaard, wat op Brabant georiënteerde gedeelten van de provincie Gelderland zijn.

Het Brabants Dagblad is in de regio een begrip omdat het als geen ander niet alleen het regionieuws, maar ook de landelijke actualiteit en het grote wereldnieuws op de voet volgt. Het Brabants Dagblad besteedt daarnaast veel aandacht aan (regio-) sport en verschijnt in het weekend met de boeiende &Magazine bijlage.

Het Brabants Dagblad kent maar liefst drie abonnementsvormen, van de complete gedrukte editie met in het weekend het &Magazine thuisbezorgd, tot een volledige digitale versie inclusief ‘’Topics’’, de revolutionaire digitale krant ‘’op maat’’.

Lees Brabants Dagblad hoe en waar u maar wilt op-alle-apparaten