logo Brabants Dagblad

Over Brabants Dagblad

De eerste editie onder de titel ‘’Brabants Dagblad’’ werd in 1959 uitgegeven, maar de oorsprong van de krant gaat veel verder terug, tot 1771 zelfs. Het Brabants Dagblad is een van de grotere kranten in Nederland maar nog steeds een echte regiokrant die in zes verschillende regio edities uitgegeven wordt. Het verspreidingsgebied omvat onder meer 's-Hertogenbosch, Tilburg en de daaromheen liggende regio's, zoals het Land van Heusden en Altena, de regio's Oss, Uden-Veghel, de Langstraat en Boxtel-Schijndel, maar ook de Tielerwaard en in de Bommelerwaard, wat op Brabant georiënteerde gedeelten van de provincie Gelderland zijn.

Het Brabants Dagblad is in de regio een begrip omdat het als geen ander niet alleen het regionieuws, maar ook de landelijke actualiteit en het grote wereldnieuws op de voet volgt. Het Brabants Dagblad besteedt daarnaast veel aandacht aan (regio-) sport en verschijnt in het weekend met de boeiende &Magazine bijlage.

Het Brabants Dagblad kent maar liefst drie abonnementsvormen, van de complete gedrukte editie met in het weekend het &Magazine thuisbezorgd, tot een volledige digitale versie inclusief ‘’Topics’’, de revolutionaire digitale krant ‘’op maat’’.

 • testimonial

  Ik lees elke dag het BD voor het regionieuws en stadsgezicht. Het ontspant me en zo blijf ik bij. Wat een heerlijke luxe om elke dag het BD te ontvangen!

  Malou (30), Docent

 • testimonial

  Mijn ouders hadden een abonnement... ik las dus elke dag BD. Dat kun je niet missen als je op jezelf gaat wonen. Bovendien zorg ik ervoor dat ook de niet-Tilburgse collega's op de hoogte zijn van het plaatselijke nieuws via Tilburg Plus!

  Willie (57), Apothekersassistente

 • testimonial

  Ik blijf graag op de hoogte van sport en het regionale nieuws. Daarom is een abonnement op het Brabants Dagblad echt een cadeau. Ik pak het erbij om mijn moment van ontspanning in te bouwen. Geef mij een lekker kopje koffie, de krant en ik ben gelukkig man.

  Daan (30), Assistant bedrijfsleider

de krant van vandaag

De krant van vandaag

Wilt u deze krant vandaag al helemaal lezen?
Word nu abonnee, maak uw login aan en lees vandaag al op uw PC. Of download de app en lees direct overal op uw smartphone of tablet!